Je moet er niet aan denken dat je op een operatie aan het wachten bent en dat dat maar duurt en duurt. Jij wilt verder met je leven en dat gaat niet als je geen nieuwe knie, behandeling aan je heup of een operatie aan je schouder krijgt. De wachtlijsten in de zorg zijn, landelijk, een groot probleem. Maar wist je dat er een manier is om deze wachtlijsten te omzeilen? Je kunt je aanmelden bij een privékliniek als Orthoparc en daar de intake en de operatie ondergaan. En nee, dit kost je geen geld. Je verzekering vergoedt ook deze zorg!

Je gewrichten, botten, pezen en spieren zijn belangrijk

Het kan zijn dat je al wat ouder bent en dat je gewrichten onderhevig zijn aan slijtage, maar het kan ook zijn dat je tijdens het sporten een flinke blessure hebt opgelopen aan je knie, heup of schouder. Hoe dan ook, het is belangrijk voor je verdere functioneren dat je weer goed kunt gaan bewegen. Dat is niet alleen beter voor je lijf, het doet ook heel wat met je geestelijke gezondheid. En dus is het verstandig om snel actie te ondernemen. Maak een afspraak voor een intakegesprek bij Orthoparc Lelystad, Borger of Groningen en zorg ervoor dat je klachten goed worden onderzocht. Is een operatie nodig? Dan word je geopereerd bij Orthoparc Rozendaal (bij Arnhem) of Bosch en Duin (bij Zeist). Je bent dan verzekerd van de beste zorg en ook de nazorg is heel goed geregeld.

Een privékliniek? Dat klinkt vooral duur!

Dat klinkt misschien zo, maar dat is het (dus) niet. Al is het wel verstandig om vooraf even contact op te nemen met je zorgverzekeraar. Het gaat er immers om dat je de beste zorg krijgt die er is om jou weer snel op de been, aan het werk en aan het sporten te krijgen. Iedereen kan terecht voor een intake bij Orthoparc. Of de orthopedisch chirurgen jou kunnen helpen, dat is natuurlijk een vraag die alleen tijdens een intake beantwoord kan worden.

De kans is groot dat het hier alleen gaat om een dagbehandeling. Hiervoor heeft Orthoparc een protocol opgesteld dat ervoor zorgt dat je, dankzij goede pijnstilling direct na de operatie weer naar huis mag. Een overnachting in een ziekenhuis of zorginstelling is niet nodig. Je bent snel weer op de been, zelfs na het plaatsen van een nieuwe heup of knie!

Misschien vind je dit ook leuk...

Populaire Artikelen