Als je op zoek bent naar de beste supplementen voor body-building dan zijn er veel online handelaars die je kunnen leveren wat je nodig hebt. Als je nieuw bent met het gebruik van dit soort producten, dan volgt hier een shortlist van de top vijf meest gebruikte en vertrouwde merken:

1. Mutant Whey

De lekkere smaak en eenvoudige formule onderscheiden Mutant Whey van de rest. Mutant Whey is een product van USN, een wereldwijd gerespecteerd en vertrouwd bedrijf. USN bestaat al meer dan 15 jaar, en in die tijd heeft het een reputatie van uitmuntendheid in de sportvoedingsindustrie opgebouwd. Het is een van de weinige bedrijven die een eigen onderzoeks- en ontwikkelingsteam hebben, wat betekent dat al zijn producten in eigen huis worden gemaakt. Dit geeft USN volledige controle over de kwaliteit en veiligheid van zijn producten.

2. My Protein

My Protein biedt een enorm assortiment bodybuilding producten en ook sportsupplementen die ontworpen zijn om je te helpen langer en harder te trainen, en ook sneller van je trainingssessies te herstellen. Ze bieden een in het VK gevestigde klantenservice die zeven dagen per week bereikbaar is.

3. Unjury

Dit product is erg populair bij degenen die zo snel mogelijk spieren willen opbouwen, omdat het ontworpen is als een gemakkelijk te mengen poederproduct. Het bevat gehydrolyseerde wei-eiwitten samen met toegevoegde vitaminen en mineralen voor herstel na de training.

4. Unipro Whey

Dit in de VS gevestigde bedrijf levert sinds 1999 sportsupplementen en is een marktleider op het gebied van spiergroeiproducten. Al hun producten worden streng getest om er zeker van te zijn dat ze voldoen aan de normen voor zuiverheid en werkzaamheid, terwijl ze ook een uitstekende klantenservice bieden.

5. MyProtein Whey

Enkele van de best verkochte producten online zijn die welke als maaltijdvervangers gebruikt kunnen worden. Met Myprotein Whey kun je minder maaltijden eten en toch het gevoel hebben dat je een voedzame maaltijd hebt gehad, en tegelijk een uitstekend supplement voor spieropbouw. Dit gebeurt via een eiwitgehalte van 80%, waardoor het van vitaal belang is voor wie zijn spieren wil opbouwen.

My Protein Whey kan gecombineerd worden met andere producten uit de reeks voor nog grotere resultaten. Door bijvoorbeeld Myprotein CLA aan het product toe te voegen verhoog je de vetverbranding en kun je toch genieten van een fantastische spiergroei, dankzij de toevoeging van Ripped Freak, een supplement dat je stofwisseling verhoogt en je eetlust vermindert, zodat je ook tijdens het gebruik van dit product in staat bent af te vallen.

Misschien vind je dit ook leuk...

Populaire Artikelen